MTB FM (6/9/2022) Surabaya

Tak kei info gessss, gae poro kadhang sing pingin dadi penyiar, iki lohh onok kesempatan…

Ning Diana lagi nggolek pasangan siaran nang Program Monggo Tresno Budhoyo gessss. Pemenange bakal teken kontrak siaran plus entuk hadiah Rp. 2000.000,-

Wesss gak kesuen, langsung simak syarat ambek carane nang postingan iki, terus ojok lali gae melok yooo!

Yaopo? Wani gak?

What's your reaction?
8cool0bad0lol0sad

Add Your Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.